torsdag 6 september 2012

Maskinen och Frej kommer hem

Maskinens segertåg dundrar vidare. Den 11 november ger sig bandet ut på en monsterturné med 13 planerade stopp. En turné som enligt bandet själva blir "den show vi helst själva hade gått och tittat på". Den 7 december bromsar segertåget in i Ronneby.

- Äntligen. Vi har försökt få till en konsert med Maskinen länge, berättar Gustav Leijon på Leijon Event. Frej Larsson kommer i början av december hem till Ronneby med sitt band Maskinen.

I veckan släpptes konsertdatumen för Maskinens stora NSFW-turné. NSFW står för "Not Safe For Work" och det är lite så turnén är tänkt. Frej menar i ett pressmeddelande att konsterturnén blir något utöver det vanliga.

Nu ska vi göra den showen vi helst själva hade gått och tittat på, skriver han bland annat.
"Vi kommer inte att vika oss en tum i hur vi vill ha vår show. Om den kommer att kosta mer än vad den drar in så får det bli så. Jag har tänkt mig att alla ska komma på vårt NSFW-party där vi även kommer att bjuda på en glimt av vårt otroliga nya låtmatetrial".

"Fem år har gått. Under dom fem åren har vi varit/kurerat/backat/närt/samarbetat med akter som idag utgör hela Sveriges övre musikelit. Vi har gjort det med ett familjetänk som går bortom feta pengadealar och cool Nöjesbranchs-attityd. Man börjar i Maskinen och där kan man gå och ruva på sin egen mästarplan. När det sedan är dags så får man allt stöd och alla kontakter vi kan ge för att lyckas.
Jag skulle rekommendera dig att komma på ALLA spelningar på maskinens NSFW-turné för efter den här rundan vet ingen när maskinen kommer att spela igen.
Det kommer inte att finnas någon chans att få uppleva det här igen.
Aldrig någonsin".


Vi på Paraply produktion är supertaggade. Vi tror spelningen kommer att sätta rejäla spår i den Blekingska musikhistorien.

Inga kommentarer: