torsdag 15 december 2011

"Stilla nätters kapell" sålde slut!

Två konserter med "Stilla nätters kapell" slutsålda
Det blir extraföreställning den 28 december kl. 15.00

Försäljningen har överträffat alla förväntningar. Vi har sålt 600 förköpsbiljetter på två veckor, berättar Stefan Andersson på Paraply produktion.
- Kyrkan kan förvisso ta emot så mycket som 500 personer per konserttillfälle men eftersom barn upp till och med 13 går in gratis de här kvällarna är det svårt att beräkna exakt hur många som kommer. Vi vill också vara säkra på att alla kan se och höra riktigt bra. Därför har vi satt stopp vid 300 förköpsbiljetter per konsert och nu bestämt oss för att istället köra en extraföreställning på eftermiddagen den 28 december.

Många hör av sig under torsdagen och frågat efter biljetter. Från fredag morgon går det att boka eller köpa biljetter till extraföreställningen som ges onsdagen den 28 december kl. 15.00. De 300 förköpsbiljetterna säljs precis som innan endast i Ristorgskiosken och i entrékassan på Amiralitetskyrkan en timme innan konsertstart.

Förberedelserna är i full gång och de första repetitionerna drar igång nu i helgen.
- Det stämmer, berättar kapellmästaren Oskar Appelqvist. Låtlistan är mer eller mindre klar. Det kommer att bli en fantastisk blandning. Just nu diskuteras det tonarter, stämmor och arrangemang men till helgen börjar några av oss repetera så smått.

Inga kommentarer: