tisdag 13 december 2011

Endast 50 biljetter kvarMed två veckor kvar kan vi konstatera att försäljningen har överträffat alla förväntningar. Just nu finns det endast 50 biljetter kvar till konserterna med "Stilla nätters kapell" den 27 och 28 december
- Vi har sålt nästan 600 biljetter på två veckor och nu återstår bara 50 biljetter till vardera konsert sedan stänger vi förköpet, berättar Stefan Andersson på Paraply produktion.

Kyrkan kan ta emot upp emot 500 personer vid konserter men eftersom barn upp till och med 13 går in gratis är det svårt att veta exakt hur många som kommer till varje föreställning.
- Dessutom är det viktigt att så många som möjligt ser och hör riktigt bra. Därför begränsar vi antalet förköpsbiljetter till 350 per konsert. Känner vi att det finns plats för fler eftersläpper vi biljetter i entrén innan konsertstart.

Förberedelserna är i full gång och de första repetitionerna drar igång i helgen.
- Det stämmer. Låtlistan är mer eller mindre klar, berättar kapellmästaren Oskar Appelqvist. Det kommer att bli en fantastisk blandning. Just nu diskuterar vi tonarter, stämmor och arrangemang men till helgen börjar några av oss repa så smått.

Det har cirkulerat en del rykten om en extraföreställning.
- Ja, vi har diskuterat att det kan vara ett alternativ. Vi får se. Säljer biljetterna slut så kan det bli så, avslutar Oskar.

Inga kommentarer: