torsdag 10 november 2011

En vecka kvar till Sinn Fenn och
Royal Republic i ÖstersjöhallenDet är en vecka kvar till den dubbla konserthelgen med Sinn Fenn och Royal Republic i Östersjöhallen i Karlskrona.
Biljettförsäljningen har tagit fart ordentligt den senaste veckan och igår blev Sinn Fenns nya EP "Nu gjorde vi så här" klar. Även de sista gästartisterna och supportakterna är nu klara för de båda konserterna.

Under Royal Republics spelning på lördagen är det klart sedan tidigare att Tracer är förband. Men i veckan blev det klart att även Bad Mans Jam kommer att spela. Royal Republics långa Europaturné fortsätter att sälja slut. Nu senast var det spelningen på La Flèche d'Or i Paris som var helt slutsålt. Lördagen den 19 november avslutas den flera månader långa Europaturnén i Karlskrona.

Under Sinn Fenns konsert på fredagen den 18 november dyker Dan Viktor och punkikonen Johan Johansson upp som gäster. Dan Viktor är en etablerad vissångare och Johan turnerade med Caj Karlsson under "Tillsammans med Caj-turnén" men är väl mest känd som trummis och huvudsaklig låtskrivare i det legendariska punkbandet KSMB. Även sångerskan Sofia Palmgren ansluter och gästar under Sinn Fenns spelning.

Sinn Fenns nya skiva klar
Efter fyra intensiva dagar i studion är nu Sinn Fenns nya EP färdig. Filerna är levererade och omslaget är på väg in i tryckpressen på tryckeriet.
- Skivan är inspelad live i studion och trycks endast i en begränsad upplaga om 500 exemplar. Den kommer att säljas och signeras av bandet efter konserten, berättar Robin Åkerman på Paraply produktion.
Ett första smakprov från skivan släpps nu på onsdag då Sinn Fenn även besöker Sveriges Radio Blekinge klockan 11.00.

Köp dina biljetter här.

Inga kommentarer: