söndag 28 april 2013

Miss Li

Från första stund var det klart. Miss Li kommer att minnas spelningen i Karlskrona Konsthall och vi som var där kommer att minnas när Miss Li var där.
Redan efter första låten kunde man känna att något var på gång. Man kunde faktiskt ana en viss förvåning hos Linda "Miss Li" Carlsson. Hon var nog inte beredd på det gensvar hon fick från publiken i Konsthallen.

Linda lägger just nu musiksverige för sina fötter och gårdagskvällen var inget undantag. Hon öppnade upp mystiskt i en scen dränkt i rök och stegrade sedan spelningen för varje låt som framfördes. Vi fick höra en hel del från den senaste plattan "Wolves".
"Spaceship"och "Transformer" men också "Något för dom som väntar" och en vidunderlig version av  "Här kommer natten". Men Miss Li och hennes band bjöd även på en galen version av "Oh boy" från Lindas första platta "Late Night Heartbroken Blues"
- Tack så fantastiskt mycket. Ni har varit en fantastisk publik, sa Linda innan hon och bandet lämnade scenen efter fyra, fem eller var det sex extranummer?
- Ska hon säga, sa en tjej längst fram vi scenkanten och skrattade.
Vi håller med. Ett fantastisk konsertkväll och ännu en gång en fantastisk konsertpublik.


Inga kommentarer: