söndag 15 juli 2012

Hasslöfestivalen är över

Hasslöfestivalen 2012 inleddes i strålande sol. Low Down var först ut på lilla scen och några timmar senare klev legendariska Status Quo upp på stora scenen.
Om fredagen gick i solen och de blå skyarnas tecken så gick lördagen i regnet, molnen < och de stora vattenpölarnas tecken. Vädret var på morgonen hyggligt. Några få regnstänk men inget allvarligt. Men sedan brakade helvetet löst. Under senare delen av lördagen vräkte det ner drygt 30 mm regn över festivalområdet. Folk hukade under tält, regnkappor och luvor i flera timmar. Men trots vädret kommer vi att minnas Hasslöfestivalen 2012 som den musikaliskt solklart bästa i festivalens dess historia.
Status Quo visade att gammal är äldst och bjöd på en precis så bra konsert som man kan förvänta sig av ett av världens mest kända rockband. Caj Karlsson drog igång lördagen på stora scen i uppehållsväder, Cookies N Beans och Mikael Wiehe bjöd på fantastiska insatser i ösregn. Men när Loreen klev upp på scen upphörde regnet och när Hoffmaestro gjorde entré hade alla regnkläder stuvats undan. Utöver de stora akterna bjöd en rad lokala band på fantastiska insatser. Precis som det ska vara på Hasslöfestivalen.
Tack alla fantastiska människor som höll ut i lördagens flera timmar långa regn.
Ni var helt fantastiska.


Inga kommentarer: