måndag 28 maj 2012

Framsidan av BLT och P4 Blekinge


Vi konstaterar att intresset kring vår bokningen av Loreen till Hasslöfestivalen har ökat markant. Sedan Loreen vann Eurovision Song Contest i lördags kväll har många hört av sig via sms, mail, kommentarer på vår sajt eller på Facebook. Igår på eftermiddagen hörde både BLT och Sveriges Radio P4 av sig.
I dagens BLT kan man på framsidan läsa "Loreen - en fullträff för Blekinge". Tidningen innehåller dessutom ett helt uppslag helt vikt åt Loreen, hennes seger i Azerbaijan och lite om hur det påverkar oss som jobbar med Hasslöfestivalen.
På morgonen begav sig Gustav Leijon upp till P4 Blekinge och programmet "Morgonen" för att prata med Patrik Franke och Helena Gustafsson. Frågorna handlade såklart om vår bokning och om hur Loreens vinst i lördags påverkar festivalen.
- Vi vet inte riktigt hur stort det här kommer att påverka festivalen, sa Gustav i direktsändning. Vi har inte hunnit "snacka ner detta ännu". Men vi hoppas såklart att Loreen ska locka storpublik till lördagen. Människor som kanske inte i annat fall hade tänkt åka ut till den fantastiska ön. Det kommer att bli två fantastiska dagar.

Inga kommentarer: