söndag 17 juli 2011

Tack!

Det gamla publikrekordet från förra året är borta. Vi vet inte exakt vad det nya är men vi vet så mycket att det numer finns ett nytt publikrekord för Hasslöfestivalen. 4.500 betalande men räknar man in alla på området, alla musiker, alla som jobbade och alla barn som gick in gratis var vi nog 5.500 på plats.
Det blev en fantastisk festivaldag med strålande sol från klarblå himmel och mer än tio timmar musik.
Tack alla ni som kom.

1 kommentar:

Inez sa...

Tack så jättemycket för en "småtrevlig" och tekniskt välordnad festival (stort + för storbildsskärmen) med bra och varierat musikutbud.
Det klart det finns saker att förbättra i takt med att festivalen växer som tex bättre matutbud, gärna flera med lokal anknytning(som sillmackorna, där det var konstant kö). Förstår kravet att inte få ta in egen dryck (inte ens vatten) men då vore det bra att kunna köpa detta på flera ställen inom området.
Minus för trafiksituationen som var smått kaotisk trots att vi åkte innan sista bandet spelat. För oss som åker lite längre är det nödvändigt med bilen och vi hade kunnat tänka oss en parkering en bit bort med någon form av "shuttlebuss" till/från festivalområdet för att undvika parkeringskaoset längs vägen och svårigheterna för bussarna.
Det var första gången vi var på Hasslö, vi kommer tillbaka!