söndag 26 september 2010

Tack för dansen

En fantastisk kväll är över. Vi har tagit ett värdigt avsked.
Klockan 03.30 lämnade de första av oss Kristianopel. Några är kvar och kämpar på med städningen, ihopplockning och att lasta toaletter, ljud, ljus och möbler.


"Sista dansen på Masten" blev allt man kunde önskat sig och lite till.
Vi som jobbat med festligheterna tog en snabb bit mat vid 17 och drog sedan igen grindarna, låste och städade undan det sista. Redan 17.30 började de första köa utanför entrén.


- Det gäller att vara i tid om man ska få vara med om detta, sa någon långt fram i det som senare skulle bli en av de längsta köerna i festplatsens historia.
Med väldigt många biljetter sålda i förväg fanns det bara ett begränsat anta biljetter till försäljning.


- I den lokalen vi hade serveringstillståndet för fick det bara vistas 1.250 personer, det gjorde att det var precis så många vi fick släppa in förklarade Robin Åkerman.
Tyvärr gjorde det att många av de som kommit för att fira inte kom in över huvud taget. Någon uppskattade det till flera hundra som inte kom in.
Tyvärr var det inget vi kunde göra något åt.På insidan var det Danes orkester som klev upp först på scen och efter ett inledande pass på en timme var det dags för Hep Stars, Svenne och Lottas första pass av två.
Det blev trångt och varmt framför scenen men alla verkade trivas. Historierna om vad man gjort och vad man lyssnat på under åren var många. Det är uppenbart att Masten betytt mycket för inte bara en utan minst två generationer. Om det räcker.


Vi på Paraply produktion kan bara tacka. Tacka för att vi fick vara med och arrangera en fantastisk fest. Ett fantastiskt ställe har fått en fantastisk och värdig avslutning.
Tack Masten och tack alla ni som kom och dansade en sista dans.

Inga kommentarer: