måndag 12 juli 2010

Fullspäckad vecka

Det blir en fullspäckad vecka för oss på Paraply produktion.
På tisdag denna veckan bjuder vi på två återföreningar. För första gången på 11 år kliver Jocke Müllo och de andra i Chaps upp på Wämöparkens scen för en återförening. Även Per-Olof Petréns återförenas för att bjuda på dansmusik. Grindarna öppnar 19.00 med allsång, husband och tävlingar. Kvällens husband är Cash is King.

På torsdag kommer Joachim Bergström till Karlskrona och Scandics uteservering. Joachim är en erkänd profil inom svenska musikkretsar. Han driver några av Stockholm mest populära soulklubbar och har genom åren sjungit på album med världsstjärnor som Celine Dion, Josh Groban, Britney Spears och Westlife.
Bandet kommer att bjuda på odödliga soulklassiker från legender som Donny Hathaway, Stevie Wonder och Marvin Gaye.
JB Quartet består förutom Joachim Bergström av Jimmy Källqvist på bas, Jonas Gröning på keyboards och Magnus Persson på trummor.


På lördag dra Hasslöfestivalen igång. Men redan på fredag är det dags för festivalens officiella förfest. Jolly Maith Craic på scen i öltältet. Grindarna öppnar 18.00.
På lördag öppnar grindarna till Hasslöfestivalen redan 12.00 och sedan avlöser aktiviteterna och banden varandra hela dagen. Läs mer på www.hasslofestivalen.se

Inga kommentarer: