lördag 30 juni 2012

Med Blekingetrafiken till Hasslö

Blekingetrafiken tar er till Loreen i sommar. Just nu kan man se Blekingetrafikens kampanj för deras evenemangstrafik på reklamtavlor runt om i länet. Med buss tar du dig enkelt och smidigt till bland annat Hasslöfestivalen. 
Läs mer om busstrafiken till och från Hasslöfestivalen här

På plats i Ronneby


Idag kan ni träffa oss på Nostalgia Festival i Ronneby. Kom förbi, ta en flyer eller fickfolder och prata lite med oss om våra evenemang.

fredag 29 juni 2012

Spelschemat klart

Alla pusselbitar är nu på plats och spelschemat för Hasslöfestivalen 2012 är klart. Low Down inleder på fredagen kl. 19.00 och Status Quo kliver på kl. 21.30. Lördagens aktiviteter inleds som vanligt av Småstjärnorna. Caj Karlsson går på 15.00, Cookies N Beans 17.00, Mikael Wiehe 19.00, Loreen 22.00 och Hoffmaestro 22.30.

Spelschema Hasslöfestivalen 2012
Fredagen 13 juli
19.00 Low Down
20.15 Flat Foot
21.30 Status Quo (Stora scenen)
23.00-01.00 Tullamore Brothers

Lördagen 14 juli
12.00 Dörrar
12.30 Små Stjärnorna (Stora scenen)
13.30 Reverbed
14.20 Semlas Broskband
15.00 Caj Karlsson All Stars (Stora scenen)
16.10 Breaking all the rules
17.00 Cookies N Beans (Stora scenen)
18.10 Martin, Merrick and Me
19.00 Mikael Wiehe (Stora scenen)
20.10 Projext X
21.10 Jagg
22.00 Loreen (Stora scenen)
22.40 Vapenbröder
23.30 Hoffmaestro (Stora scenen)
00.30 AC/DC Jam

onsdag 27 juni 2012

Kuben har landat

Idag såg ”Expo Karlskrona” dagens ljus för första gången. En utställningskub i vilken vi och våra samarbetspartners kommer att berätta hur man kan shoppa, resa och lyssna på musik i Karlskrona under sommaren. Kom gärna in och ta en flyer eller en tidtabell. Den står på Fisktorget i Karlskrona.

söndag 24 juni 2012

Regnigt. Men trevligt.

Trotts att regnet öste ner utanför var det varmt och skönt inne i foajén på Scandic. En hel del folk hittade ikväll ner till hotellet för premiären av de "Sköna söndagarna".

Vi riggar. Inomhus.

Det duggar lite lätt ute. Vi riggar. Inomhus. fast med fantastisk utsikt. Det skramlar i köket och det fylls just nu på i baren här på Scandic. 17.00 drar premiären av de "sköna söndagarna med livemusik" igång. Välkomna.

torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar!Lövmarknaden bjöd i år på svenskt sommarväder och vi bjöd på trevliga svenska visor. Nu tar vi ledigt, äter lite jordgubbar och tar kanske till och med en öl eller ett glas vin. Imorgon packar vi in grejerna i bussen igen och beger oss till Tjärö för att leverera sommarmusik och fira midsommar.

Vi är redo


Vi är på plats. Kom förbi och säg hej.

Snart premiär


Idag börjar Paul och de andra på RC Reklam att jobba med vårt senaste projekt. Om allt vill sig väl dyker projektet upp på allmän plats direkt efter midsommarhelgen.

Vi har landat


Avlastningen har börjat. 13.00 drar vi igång livemusiken.

Tyst vid "fisken"

Just nu är det tyst på Klaipedaplatsen. Några tidiga lövmarknadsbesökare flanerar i solen längs med Ronnebygatan. Strax anländer Paraplybussen med flyers, rolluper, teknik, instrument och ett gäng musiker. Efter lunch bjuder vi på livemusik.

Kom förbi och säg hej!

Kaffe, penna och "kom-ihåg-att-hämta-upp-lista.
Snart packar vi bussen och beger oss mot Lövmarknaden och scenen framför "fisken" på Klaipedaplatsen. Där berättar vi om våra evenemang i sommar och bjuder på livemusik med Oskar Appelqvist, Sara Jefta, Malin Törnquist, Niklas Brevestedt och Linus Norda.
Kom gärna förbi, lyssna lite och säg hej.

fredag 15 juni 2012

Fullproppad Sydöstran


Idag är det Sydöstran som är bestyckad med den 64-sidiga sommartidningen "Sommaren i Blekinge 2012". Även i Sydöstrans edition finns reportaget om Loreen och vår helsidesannons på plats. Dessutom finns den en annons från Blekingetrafiken som marknadsför deras evenemangstrafik - bland annat till Hasslöfestivalen. Under sommaren kommer sommartidningen att finnas på våra evenemang.

torsdag 14 juni 2012

Sommartidningen

Nu på morgonen är brevlådor och tidningsställ runt om i Blekinge fylld av en fullspäckad och extra tung BLT. Anledningen är att tidningen idag innehåller årets sommartidning "Sommaren i Blekinge 2012". I tidningen finns bland annat ett reportage om Loreen och Hasslöfestivalen men även vår helsidesannons är på plats.

onsdag 13 juni 2012

Projektstart


Café 1344. Onsdag 13 juni. Ett anteckningsblock, kaffe och två paraplyer. Idag inledde vi ett nytt och roligt projekt tillsammans med grabbarna på istudios.

måndag 11 juni 2012

Evenemangsvepan på väg upp

Vår evenemangsvepa är på väg upp på Borgmästargatan. Sommaren 2012 är riktigt när nu.

söndag 10 juni 2012

Tack för igår!


Blå himmel, röd matta, välkomstdrink, och Scandics stora grillbuffé. Årets upplaga av Sommarfesten startade i strålande sol. Efter en timme bjöd vi inte helt oväntat på livemusik från scenen. 
Tack alla fantastiska människor för att ni kom. Sommaren är därmed officiellt här.

lördag 9 juni 2012

Sommarfest pågår!
Vi är redo. Sommarfesten 2012 kan börja. Välkomna!

En timme kvar.

Solen skiner. Det är varmt och fantastiskt skönt på Scandics uteservering. En timme kvar till vi drar igång men de första gästerna har redan kommit.

Sommarfest ON

Vi ställer undan kaffekopparna och ställer fram abonneratskylten. Nisse har lagt en en flaska rosé på kylning och vi passar på att ta en snabb dusch. Snart taggar vi ner på riktigt och välkomnar kvällens gäster. Vi blir någonstans runt 300.

I godare tid än någonsin

Vi börjar bli redo.
I god tid. Godare än någonsin faktiskt. Ljud och scenljus är på plats. Nu återstår bara en kort vända ut till Bergåsa Ljud och Ljus för att hämta ytterligare ett par lampor till miljöljus och en vända till Leijo Event för en bit röd mata sedan är allt klart.
En kort soundcheck vid 16 och sedan genomgång med ytterligare en hemlig gästartist.
Det känns bra det här.

Lunch

Vi lunchar. Det blev en Ceasarsallad, en Räkmacka och en Hamburgertallrik.

Ljud ON


Vi har ljud. Christian Fridh och Pontus Necksten har anslutit för att bättra på ljudbilden. Snart soundcheckar vi och släpper iväg Oskar som ska giga i Karlshamn.

Första casen på plats


Paraplybussen är här. Tekniken går just nu upp på scenen. Först på plats var en vacker ny case från "Oskar Appelqvist Signature Series".

Scandic gör sig redo


Scandic gör sig redo. Hotellgästerna äter fortfarande frukost och solen börjar så sakta komma åt uteserveringen.

Vi packar och gör oss redo

Vi lastar just nu och packar in tekniken. Paraplybussen tar just nu varvet runt Bergåsa Ljud & Ljus, Leijon Event och replokalen för att plocka upp de sista grejerna. Efter det tar vi en snabb kopp kaffe och sedan börjar vi rigga för Sommarfesten på Scandics uteservering.

torsdag 7 juni 2012

Affischering pågår

Igår på kvällen sattes de första affischerna för Hasslöfestivalen och konserten med Laleh upp.