måndag 28 maj 2012

Framsidan av BLT och P4 Blekinge


Vi konstaterar att intresset kring vår bokningen av Loreen till Hasslöfestivalen har ökat markant. Sedan Loreen vann Eurovision Song Contest i lördags kväll har många hört av sig via sms, mail, kommentarer på vår sajt eller på Facebook. Igår på eftermiddagen hörde både BLT och Sveriges Radio P4 av sig.
I dagens BLT kan man på framsidan läsa "Loreen - en fullträff för Blekinge". Tidningen innehåller dessutom ett helt uppslag helt vikt åt Loreen, hennes seger i Azerbaijan och lite om hur det påverkar oss som jobbar med Hasslöfestivalen.
På morgonen begav sig Gustav Leijon upp till P4 Blekinge och programmet "Morgonen" för att prata med Patrik Franke och Helena Gustafsson. Frågorna handlade såklart om vår bokning och om hur Loreens vinst i lördags påverkar festivalen.
- Vi vet inte riktigt hur stort det här kommer att påverka festivalen, sa Gustav i direktsändning. Vi har inte hunnit "snacka ner detta ännu". Men vi hoppas såklart att Loreen ska locka storpublik till lördagen. Människor som kanske inte i annat fall hade tänkt åka ut till den fantastiska ön. Det kommer att bli två fantastiska dagar.

lördag 26 maj 2012

Vi blev Karlskronas "Bästa besökskoncept"

Ikväll gick tävlingen Carls Krona av stapeln. Vi på Paraply produktion fick pris som "bästa besökskoncept". Vill vill tacka Karlskrona Centrumförening, Johan Rennemark och juryn för uppmärksamheten och priset.

Vi vill också tacka för alla grattis och alla glada tillrop.
Tack, tack, 1.000 tack.

torsdag 24 maj 2012

Trycksakerna är här!


Vi packar upp. Tittar, läser, nickar och lägger åt sidan. Öppnar, packar upp och sorterar i lagom stora högar. Sommarens trycksaker är här. Tack Peter, Stefan och alla andra ute på Printfabriken ni är helt fantastiska.

tisdag 22 maj 2012

Tryckning pågår

I helgen blev vi klara med större delen av det material som ska tryckasinför sommarens evenemang. Biljetter, flyers, crewkort, foldrar ochaffischer i en mängd olika format.
Alla filer är på plats hos Printfabriken.
Nu väntar vi bara.

Borgholm 25 juli

Idag fick vi ett paket från Blixten & Co. I paketet låg affischen som ska marknadsföra konserterna med Veronica Maggio, Jonathan Johansson, Fibes, Oh Fibes! och Anna Ihlis.
Ett av de tre unika gigen är vi på Paraply produktion med och arrangerar i Borgholms slottsruin den 25 juli.
Biljetter finns via ticnet.se.

tisdag 15 maj 2012

Premiär för årets Sommarpass

Idag släpper vi årets upplaga av Sommarpasset. Ett kort fyllt av fantastiska musikupplevelser. Åtta konsertdagar. Trettiotalet band. Allt från de intima och mysiga "Sköna söndagarna" på Scandics uteservering till Lalehs sommarkonsert inne i Bastion Aurora, Musikfesten på Blekinge Museums Bakgård och Hasslöfestivalens bägge dagar.

Priset på korten är 995kr (totalvärde 1.520kr).
Ett begränsat antal kort säljs endast i Ristorgskiosken,
Borgmästaregatan 12, Tel: 0455-25710.

lördag 12 maj 2012

God Morgon Blekinge!

Missa inte vår helsida i din lokala morgontidning. Idag är både BLT och Sydöstran bestyckade med en helsidesannons som berättar om våra evenemang i Karlskrona i sommar.

fredag 11 maj 2012

Kortleverans till BLT


Idag levererar vi ett helt lass Sommarpass, Vip-kort till Hasslöfestivalen och Lalehs konsert på Bastion Aurora till BLT. Håll utkik i BLT, på webben och på stan för tävlingar och info om hur du kan vinna de exklusiva korten.

onsdag 9 maj 2012

Sommarrolluperna

Våra "sommarrolluper" håller nu på att placeras ut lite var stans runt om i Karlskrona.
På dom kan du se vad vi på Paraply produktion bjuder på i sommar. Vi drar igång den 24 juni med den första av tre "Sköna söndagar med livemusik" på Scandics uteservering, Hasslöfestivalen, en utökad och förbättr Musikfest på Blekinge Museums Bakgård och Laleh på Bastion Aurora.
Rolluperna hittar du bland annat på Scandic, utanför entrén på ICA Maxi och Coop och på McDonalds i Vedeby och centrum.

lördag 5 maj 2012

Trycksaksproduktion

Arbetet med sommarens trycksaker är igång. Affischer, rolluper och flyers. Mycket av vår tryckta marknadsföring håller på att formges just nu. I nästa vecka skickar vi den första omgången till Printfabriken.

torsdag 3 maj 2012

Vi är nominerade

Nu ikväll fick vi ett sent men väldigt roligt mail från Karlskrona Centrumförening.
Mailet innehöll den glada nyheten att vi för andra året i rad är nominerade i tävlingen Carls Krona. Företaget Paraply produktion är nominerat men även evenemanget Hasslöfestivalen. Bägge i kategorin "Bästa besökskoncept".

tisdag 1 maj 2012

Tack för en fantastisk musikhelg

Ikväll avslutades vår livemusikhelg i Östersjöhallen med Cherry Tess & Her Rhythm Sparks och The Playtones på scen. Under helgen har det blivit tre konsertkvällar med sex olika band. Vi har haft fantastiskt roligt. Hoppas ni haft det också.