lördag 28 januari 2012

Nytt publikrekord på ScandicMassor av folk, trevlig stämning och fantastisk livemusik - direktsänt i radio. Premiären på Scandics After Work-fredagar blev ännu en succé.
Den 24 februari kör vi igen.

fredag 27 januari 2012

Sändning pågår!Jocke och Rebecka från Sveriges Radio P4 sänder just nu från After Worken på Scandic.

Scenen klar. Nu snabb lunch.Vi har riggat scenen. Snart går Paraplybussen en runda och plockar upp DJ-grejerna, pianot till Oskar Askevik och mickar till Rasmus och Sebbe. Om en stund hämtar vi MaryJet vid flygplatsen och klockan 14 är det tänkt att vi ska soundchecka.
15.00 börjar P4 sända från scenen.
17.00 drar vi igång After Worken.

Sveriges Radio P4 på platsSveriges Radio P4 har anlänt till Scandic.

Lugnet före stormenDet är tyst och lugnt på Scandic i Karlskrona. Vi har börjat packa in lite grejer och i köket förbereder personalen lunchen.
Direkt efter lunch blir det full fart.

09.08 - Första biljetten såldIdag på morgonen släpptes biljetterna till Nazareths spelning i Östersjöhallen. Åtta minuter senare såldes den första biljetten.

Biljettsläpp, rigg och After Work på Scandic

Vi förbereder släppet av biljetterna till konserten med Nazareth. När det är avklarat börjar vi rigga för After Work-premiären på Scandic. Efter lunch kommer MaryJet och senare eftermiddag soundcheckar vi artisterna och sedan hjälper vi Rebecka Gyllin och Joacim Müllo från P4-programmet att komma på plats.

torsdag 26 januari 2012

Här köper du biljetter till Nazareth!

Fredagen den 27 januari släpps biljetterna till Nazareth:s konsert i Östersjöhallen.
Efter 09.00 kan du försäkra dig om en biljett här

Tre Vapenbröder gästar på ScandicYtterligare tre musikgäster är klara för Scandics After Work-premiär nu på fredag
Oskar Askevik, Sebastian Olsson Lundh och Rasmus Degerskär har precis varit i Lund med sin Vapenbröder och spelat in bandet debutalbum. På fredag bjuda de tre herrarna på några väl valda låtar i Scandics foajé.

MaryJet och Vapenbröder i morgontidningarnaI morgontidningarna kan man idag läsa om Vapenbröders debutplatta och om att MaryJet kommer till Scandics After Work på fredag.

tisdag 24 januari 2012

MaryJet spelar på Scandic nu på fredagDet blir Mariette Hansson, mer känd som MaryJet, som gästar den första av vårens fem After Work-fredagar på Scandic i Karlskrona. MaryJet blev känd för den stora publiken efter att hon 2009 deltog i TV4:s talangprogram Idol. Hon har släppt en platta och spelar just nu in uppföljaren men tar nu en kort pause och beger sig till Karlskrona.

Vid skivspelarna får vi återse Martin Josefsson som numera lirar skivor i Malmö till vardags. Som vanligt är barerna ordentligt påfyllda och Scandics stora tappasbuffé framdukad.

Sveriges Radio Blekinge P4 sänder live
Rebecka Gyllin och Joacim Müllo från radioprogrammet "Före sex" kommer att lämna radiohuset på Möllebacken för att sända direkt från Scandics foajé. Det kommer att bli en galen kväll.
Vi börjar 17.00.

lördag 21 januari 2012

Nazaretbiljetterna släpps på fredag

Fredagen den 27 januari släpps biljetterna till konserten med Nazareth, Stacys In och Overdrive i Östersjöhallen. Förköpsbiljetterna kommer att säljas på Turistbyrån i Karlskrona och i Ristorgskiosken. Man kan även köpa biljetter via Ticnet på www.ticnet.com

Vi läser tidningarnaIgår berättade vi om bokningen av Nazareth på en presskonferens på Scandic i Karlskrona. Idag läser vi resultatet i lokaltidningarna.

BLT/Sydöstran
Sveriges radio P4
Rocknytt
Rocksverige

fredag 20 januari 2012

Nazareth till KarlskronaJust nu pågår vår presskonferens på Scandic i Karlskrona. Vi visade precis upp den nytryckta konsertaffischen och berättar strax för pressen att vi på Paraply produktion tillsammans med Enduo AB arrangerar en konsert med den legendariska bandet Nazareth den 30 mars i Östersjöhallen.

Läs mer på paraplyproduktion.sePresskonferens

Om en liten stund strålar vi samman till ett extrainkallat morgonmöte på Paraplykontoret. Pressreleasen ligger klar, några exklusiva exemplar av konsertaffischen är på väg ut ur printern och en ny samarbetspartner sätter sig snart i bilen och beger sig mot Karlskrona.
I eftermiddag har vi kallat till presskonferens. Där berättar vi om vårt senaste projekt. Har vi tur kan man läsa om det redan i eftermiddag på webben och i tidningarna imorgon lördag.

fredag 13 januari 2012

Glössner istället för Tingsek

Snöstorm och hagel stoppar en planerad "Hit and run" till Malmö för att se och höra Tingsek & Vindla String quartet på KB.
Istället bänkar vi oss framför SVT1 21.00 då vår egen superhjälte Johan Glössner spelar med Louise Hoffsten som gästar Skavlan.
Trevlig helg.

onsdag 11 januari 2012

06.30 på ParaplykontoretSnart drar vi igång de tidiga morgonmötena igen. Det var ett tag sedan vi träffades och nu finns det mycket på tavlan att ta ställning till. Nu klockan 06.30 samlas vi på kontoret. Alla. Till och med Poeten.

måndag 9 januari 2012

God fortsättningEfter konserterna med Stilla nätters kapell har vi varit lite lediga. Några av oss har firat nyår på landet, några till havs, några till fjälls och några på varmare breddgrader.
Men nu är vi på plats i Karlskrona igen och på onsdag är det dags att dra igång frukostmötena igen. I veckan såg vår nya trottoarpratare dagens ljus för första gången. Utanför kontoret på Ronnebygatan (vid Dressman) kan man nu se vad vi har på gång.
Nästa evenemang är Anna Ternheim i Konserthuset den 5 februari.