tisdag 11 oktober 2011

Frukostmöte säsong 3En nya säsong av tidiga frukostmöten på Paraplykontoret håller på att ta fart. Nybakade frallor, yoghurt med müssli, juice och kaffe. Mycket kaffe.

måndag 10 oktober 2011

Anna Ternheim och Dave Ferguson


Anna Ternheim och Dave Ferguson playing spelar “The Longer The Waiting, The Sweeter The Kiss” live på Daves veranda i Goodletsville, Tennessee.

Klart med Anna TernheimIdag på morgonen blev det klart. Anna Ternheim kommer till Karlskrona för en konsert i Karlskrona Konserthusteater.
Läs mer här

lördag 8 oktober 2011

En pusselbit på plats

Vi har pusslat med några alternativ och sent i fredags kväll föll en pusselbit på plats. På måndag kan vi förhoppningsvis berätta mer.

fredag 7 oktober 2011

Planering pågår

Det har blivit höst och vi på Paraply produktion har efter lite ledig tid börjat fundera och planera. Just nu finns bara Sinn Fenn och Royal Republics spelningar i Östersjöhallen den 18 och 19 November på papper men det finns ytterligare några idéer som vi bollar med.

tisdag 4 oktober 2011

Scofield ikväll i Konserthuset

Ikväll lägger vi undan allt annat och beger oss till Konserthuset i Karlskrona för att se och höra "The John Scofield R&B Quartet". 19.00 smyger den musikaliska delen igång. Då värmer The Mystic Revelation of Soul i foajén. 20.00 kliver Nigel Hall, Andy Hess, Terence Higgins och John Scofield själv upp på scen.

lördag 1 oktober 2011

Mycket folk igår igenGårdagens After Work på Scandic blev ännu en välbesökt tillställning. Malin bjöd på finstämd musik från pianot och Martin gungade igång Scandic framåt kvällen. Den 28 oktober kör vi igen.