fredag 30 september 2011

Vi förbereder för After Work

Runt lunch packar vi och börjar rigga för kvällens After Work på Scandic. Malin Törnquist tar ikväll plats vid pianot och Martin Josefsson har fyllt på skivbackarna med ännu fler vinylskivor. Vi börjar 17.00.

onsdag 28 september 2011

After Work på Scandic nu på fredagNu på fredag är det dags igen. Som vanligt blir det After Work-priser i baren, livemusik och gratis tappasbuffé. Malin Törnquist tar plats vid pianot och Martin Josefsson står bakom skivspelarna. Afterworkfredagarna drar igång 17.00 den sista fredagen i varje månad. När livemusiken tystnar någon gång runt 20.00 tar Martin vid och spelar skön soul, funk, disco och rare grooves fram till midnatt.

söndag 25 september 2011

Tracers första singelDen 19 november supportar det Australienska bandet Tracer när Royal Republic avslutar sin europaturné Östersjöhallen.
Tracer släpper i samband med turnén även sitt nya album “Spaces in between”. I dagarna släppte bandet sin första singel "Too Much". Det verkar bli en blytung kväll den 19 november.

Förköpsbiljetter köper du här

torsdag 22 september 2011

Royal Repblics turné säljer slut

Det återstår ännu några veckor innan Royal Republic drar igång sin europaturné. Men redan nu kan bandet notera två slutsålda spelningar.

Trots att den tyska arrangören flyttat till en större arena är spelningen i Essigfabrik i Cologne, Tyskland slutsåld. Sedan tidigare är konserten i Volksbad i Flensburg även den slutsåld.
- Det ska bli fantastiskt att se och höra Royal Republic avsluta här hemma på Adan Grahns hemmaplan, konstaterar Stefan Andersson på Paraply produktion. Några av oss här i Karlskrona fick en litet smakprov förra helgen då Adam gigade helt själv med en akustisk gitarr. Det lovade gott.
Den 19 november smäller det i Östersjöhallen. Biljetterna är redan släppta.

Du köper dina biljetter här.

söndag 18 september 2011

Biljetterna släppta till Sinn Fenn

Idag släpptes biljetterna till Sinn Fenns spelning i Östersjöhallen den 18 november. En gäst är redan klar för spelningen. Johan Johansson som en gång i tiden producerade Sinn Fenns album "Häxa" är en av kvällens gäster.
Du kan köpa dina förköpsbiljetter här.

måndag 5 september 2011

Tracer värmer upp för Royal Republic


Det blir det Australienska bandet Tracer som supportar Royal Republic i Östersjöhallen den 19 november.

Tracer blandar 90-talets grungerock med klassisk 70-talsrock och har turnerat flitigt i Australien. Bandet supportar under den sista delen av Royal Republics europaturné “We are the Royal”. En turné som drar igång den 10 oktober i Tyskland och avslutas den 19 november i Karlskrona och Östersjöhallen. Tracer släpper i samband med turnén även sitt nya album “Spaces in between”.