lördag 28 maj 2011

Tack!Solen går ännu en gång ner bakom Ekholmens hus.
Vårsäsongens After Work-kvällar på Scandic är över för den här gången. Fredagarna på Scandic har blivit en formidabel succé. Dryg 500 personer besökt under fredagskvällen hotellets foajé för att träffa vänner och lyssna på musik.
Nu laddar vi för en fantastisk sommar på hotellets uteservering med smypremiär för Scandics Måndagsklubb den 27 juni. Från den 4 juli drar sedan sommarprogrammet igång med fullspäckade veckor.

Tack alla ni som besökt After Work-kvällarna. Den 26 augusti är After Work-konceptet tillbaka igen.

fredag 27 maj 2011

After Work pågårBuffén är uppdukad. Kylarna påfyllda och Malin har precis satt sig vid pianot. Välkomna!

Säsongsavslutning på ScandicRedan en timme innan säsongens sista After Worken drog igång var det fullt med folk i foajén på Scandic. Malin har precis soundcheckat och maten är på väg ut till bufféerna. Om några minuter drar vi igång säsongens sista After Work.
Uteserveringen badar i sol men filtarna är framme om det skulle bli kallt framåt kvällen, säger en nöjd Ola Söderdahl.

söndag 22 maj 2011

Livemusik är fantastisktIgår samsades flera av Karlskronas unga och mest begåvade musiker och artister på Musikfestivalen Live Green som arrangerades i Wämöparken.
Vi på Paraply produktion lutade oss tillbaka och slappnade av i solen med resten av besökarna. Under dagen och kvällen kunde vi konstatera att det finns fantastiskt mycket musikalisk talang i Karlskrona med omnejd. Tydligast lysande var de hyllade pojkarna i Vapenbröder. Ett fantastiskt band med fantastisk energi. Det ska bli riktigt roligt att bjuda på dom under Musikfesten den 28-30 juli.

Under kvällen uppträdda även våra egna Paraplyvänner Linus Norda och Oskar Appelqvist. The Dynamic Duo premiärspelade nytt material. Bland annat en fantastisk version av Idiot Winds "Fool Another Year".

fredag 20 maj 2011

King Size AdvertisingIgår blev den klar. Vi monterade och testad direkt och tog till och med en premiärtur. Leijon Events lastbil är nu bestyckad med en av Karlskronas största reklamytor. Nästan 20 kvadratmeter av lastbilens skåp marknadsför numera Paraply produktions fyra största sommarevenemang.

tisdag 10 maj 2011

Konserttips!

Den 18 maj spelar REVOLVER BLÅ - Caj Karlsson och Johan Glössner på Söderports Café och Restaurang i Kalmar!

För mer info och bordsbokning: www.soderportsgarden.se

onsdag 4 maj 2011

Musik fem dagar i veckanIdag berättade vi om den storsatsning vi gör tillsammans med Scandic i sommar. Tillsammans bjuder vi på livemusik fem dagar i veckan på hotellets uteservering.