söndag 27 februari 2011

Möte om HasslöfstivalenPå Paraply produktions högkvarter startar strax ännu ett möte. Ämnet för dagen är Hasslöfestivalen. Biljetterna släpps i veckan som kommer och idag eller imorgon kan vi få ännu ett okey från ytterligare en artist. På golvet har Johan Glössner lämnat ett spår i form av en vacker Fenderstärkare.

lördag 26 februari 2011

Hockeyfolket intar Scandic

Foajén på Scandic fylls just nu av hockeyfolk. Snart är det sponsorlunch och 15.00 är det nedsläpp ute på Telenor Arena. 18.00 drar After Ice-kvällen igång.

Vi laddar om

Scandic har återtagit sin normala form. Spåren av gårdagens After Work är bortstädade och hotellgästerna äter nu frukost. Men det är bara en tidsfråga innan foajén fylls med människor igen. Redan efter lunch bjuds över 100 av Karlskrona HK:s sponsorer på sponsorlunch i hotellets restaurang för att sedan bussas ut till Telenor Arena för att se den viktiga playoff-matchen.

Efter matchen kommer spelarna och hockeyfansen till hotellet för en After Ice-kväll. Vi på Paraply produktion levererar livemusik, Scandic dukar upp sin buffé, och Karlskrona HK:s spelare kommer nyduschade direkt från omklädningsrummet.

Vill du vara med köper du din After Ice-biljett i entrén på Scandic eller ute på Telenor Arena under matchen. Det går också bra att köpa sin biljett direkt i entrén på Scandic.
I biljettpriset ingår: Scandics Tapasbuffé, Livemusik, Spelarmingel och en öl eller ett glas vin.
Pris: 149kr. Välkomna!

fredag 25 februari 2011

Trångt men härligt


Det blev många extrastolar och extrabord. Nästan 400 gäster valde att komma ner till Scandics After Work.

PublikrekordPublikrekordet flög all världens väg. Redan innan 17 hade styvt 50 gäster tagit plats i Scandics foajé.
- Det gäller att vara ute i god tid skrattade några gäster, som satte sig strategiskt mitt i lokalen.

Sändning pågårSändningen är igång och just nu intervjuas Malin Törnquist.

P4 in da houseVi har inte sett varken Joacim Müllo eller Rebecka Gyllin ännu. Men sändningsutrustningen är på plats.

Hej lilla Bonterran!Vinfavoriten från förra After Work-fredagen - en Chardonnay från Bonterra Vineyards - är nu på plats i vinkylen. Kvällens första sällskap har tagit plats i foajén. Om knappt en timme är vi helt klara.

Barerna strax redoPersonalen på Scandic fyller just nu på i barerna. Många ringer och frågar om det är ikväll det är After Work. Ni som är här på bloggen vet svaret. Ja, det är ikväll. Bara två timmar kvar nu.

Lugnet före anstormningenJust nu är det lugnt och tyst på Scandic. De sista lunchgästerna dröjer sig kvar över en kopp kaffe och några hotellgäster checkar in.
Om några timmar är det full fart i foajén. Blir det nytt besöksrekord? Det känns så.

Radio Blekinge sänder live


Sveriges Radio Blekinge kommer att sända delar av radioprogrammet "Före Sex" live från lobbyn på Scandic nu ikväll.
Joacim Müllo och Rebecka Gyllin kommer att vara på plats och prata med After Workkvällens gäster mellan direkt från start 17 och 17.45.

onsdag 23 februari 2011

Mina damer och herrar: Malin Törnquist

Det blir Malin Törnquist som tar plats vid pianot nu på fredag när det är dags för After Work igen på Scandic. Malin spelar mycket och ofta men är i första hand en fjärdedel av bandet Calaisa.
Sedan Malin flyttade till Karlskrona har hon dykt upp i en mängd musikaliska sammanhang. Hon frontade bland annat "Tribute to Robyn" på Sliver och turnerade innan jul med Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén med flera.
Nu på fredag tar hon alltså plats vid pianot i Scandics foajé. Men bli inte förvånad om Malin plockar fram även någon av sina gitarrer under kvällen.

måndag 21 februari 2011

Vi tar sikte på en fullspäckad helgPremiären på Scandics After Work-fredagar blev en succé.
Närmare 250 personer dök upp och stämningen var på topp redan från start. Nu på fredag fortsätter succén. Scandic dukar upp Tapasbuffén och fyller på i baren. Vi på Paraply produktion riggar allt som rör ljud och ljus. Denna gången är det Malin Törnquist som står för den livemusikalsika underhållningen och vid skivspelarna står även denna fredagen Martin Josefson. Rykten gör gällande att Martin har laddat med ett helt lass av nya vinylplattor.
Till Scandics After Work-fredagar är det alltid fri entré och galna priser i baren.

After Ice på lördagen
Även under lördagskvällen blir det drag på hotellet. Då bjuder vi in till After Ice. Anledningen är att Karlskrona Hockeyklubb är klara för playoff mot Hockeyallsvenskan.
Direkt efter lördagsmatchen mot Tranås, ungefär 17.30, står buffén uppdukad igen och vi bjuder på ännu en kväll med livemusik, tapasbuffé och god dryck.
Biljetter till lördagens After Ice säljs på Scandic.

lördag 19 februari 2011

BröllopsmusikDen dynamiska duon Linus Norda och Oskar Appelqvist bjöd under förmiddagen på musikunderhållning. Platsen var Marinmuseum och den bröllopsmässa som pågår.

Kom förbi och säg; Hej!

Nu på morgonen plockar vi ihop instrument, högtalare, lampor, rolluper och lite andra grejer och beger oss ner till Marinmuseum. Paraply produktion kommer tillsammans med Leijon Event och Bergåsa Ljud & Ljus marknadsföra våra verksamheter på Bröllopsmässan.
Linus Norda och Oskar Appelqvist kommer att bjuda på lite musikaliska underhållning.
Kom förbi och säg; Hej!

fredag 18 februari 2011

Upplagt för dans

Det är upplagt för dans den 8 april. Sveriges hetaste DJ-duo Rebecca och Fiona intar Slivers nattklubb i Karlskrona.

onsdag 16 februari 2011

På besök hos UniversalPå besök hos Universal Music på Banérgatan 16 i Stockholm. Spännande möte om en spännande framtid.

Möten och musikNågra av oss är i Stockholm för några möten och tisdagskvällen spenderade vi tillsammans med fantastiska Tingsek på Debaser.
Under onsdagen är det nya möten för att sedan vända hemåt mot Karlskrona igen. Ett stopp på vägen blir det dock för ännu ett spännande möte. Idag håller vi dessutom tummarna för att vi i eftermiddag ska få ett positivt besked om ännu en artistbokning till Hasslöfestivalen.

måndag 14 februari 2011

Det är mycket nu

Just nu händer det mycket på Paraplykontoret. Telefonen går varm och mailprogrammen svämmar över. I helgen släppte vi nyheten att Eldkvarn är klara för Hasslöfestivalen och har fått fantastisk respons. Nu i veckan kommer, om allt går som planerat, fler klartecken. Kanske kan vi redan innan helgen släppa namnet på nästa artist.

Vi fortsätter även pusslar med de sista detaljerna kring musiksommaren på Scandics fantastiska uteservering. Vi funderar också på hur upplägget för årets Musikfestdagar ska se ut, vilka som ska spela och hur vi ska göra med de Sköna söndagarna.

Våren och sommaren känns nära. I alla fall på Paraplykontoret.

onsdag 9 februari 2011

Caj Karlsson på duo

Efter en kall och mörk vinter med tid att fundera och inspireras, är Caj just nu mitt i inspelningarna av sitt femte album. Efter succén med skivan "Tillsammans med mig" där Caj sjunger duetter med några av Sveriges främsta artister inom vis- och popgenern, har han denna gången valt att göra en skiva med bara Caj!
Ute i den legendariska studion i Kristianopel har låtskrivarduon Johan Glössner och Caj Karlsson skapat magi.

Under våren gör dom ett begränsat antal duospelningar med både gammalt och nytt material, och nu i helgen spelar duon inför en fullsatt publik både fredag och lördag på Rundella i Sölvesborg!

Håll utkik efter fler konsertdatum här på paraplys blogg!

tisdag 8 februari 2011

Tributekvällar och Sommaren på Scandic


Idag hade några av oss lunchmöte med Nicklas Medberg på Scandic. Sommarens program på hotellet börjar ta form och det ser riktigt bra ut! Några av höjdpunkterna från förra sommaren kommer tillbaka i år igen!

Vi planerar även att fortsätta med tributekvällarna under våren och många har hört av sig till oss med förslag på vilka artister de vill att vi ska hylla!
Fortsätt att maila in dina idéer till oss på: info@paraplyproduktion.se

Morgonmöte på Paraplykontoret
I morse kl 06.30 var det som vanligt stormöte uppe på kontoret på Ronnebygatan.
Det planeras och funderas en hel del inför den kommande våren och sommaren!
Idag var alla närvarande och till och med Oskar kom i tid!