tisdag 30 mars 2010

På onsdag smäller det

Folk har ringt och tidningarna har skrivit. Onsdagens "Live at Sliver" kommer att bli något alldeles extra. The Mystic Revelation of Soul intar nattklubben Sliver för en exklusiv spelning.
Redan i söndags lyftes de första prylarna in. Oskar Appelqvists grejer är på plats och Robin Åkermans champagnefärgade trummor likaså.
- Det ska bli så fantastiskt roligt, säger Robin som är i Stockholm och vänder i början av veckan. Jag flyger ner på onsdag och då roddar vi i de sista detaljerna.

Oskar Appelqvist har haft det omöjliga uppdraget att välja ut låtarna som ska spelas under kvällen.
- Vi har varit uppe i tresiffrigt men eftersom de låtar vi spelar har en tendens och bli lite längre fick vi kompromissa. Det kommer att svänga. Tro mig.

måndag 29 mars 2010

MaryJet på besök i KarlskronaMaryJet kommer till Hasslöfestivalen den 17 Juli men redan idag var hon på besök i länet och bjöd på ett musikaliskt smakprov.

Modemässan är i full gång i Karlskrona. Under lördagen kunde besökarna i mässhallen se hår- och modevisningar och titta i de utställande företagens montrar. I en av montrarna fanns några av oss på Paraply produktion som visade upp och berättade om de evenemang man arrangerar i sommar.

Efter lördagens sista visning fick besökarna ett musikaliskt smakprov på vad man kan förvänta sig att se och höra på Hasslöfestivalen den 17 Juli. MaryJet klev upp på scenen och framförde bland annat den egna låten "Lies Beyond" och Patti Smiths "Because the Night".

Lyssna på MaryJets nya platta här.

lördag 27 mars 2010

Paraply på ModemässanOm två timmar öppnar årets Modemässa i Karlskrona. Paraply produktion finns på plats under helgen och bjuder på en försmak av sommaren. Vi berättar om våra evenemang och säljer biljetter. Kom förbi, köp dina biljetter eller lägg dig i hammocken och låt oss bjuda på en Piggelin. Välkommen.

tisdag 23 mars 2010

Ytterligare datum klara

I veckan släppte vi nyheten att Amanda Jenssen, Pugh Rogefeldt och MaryJet kommer till Hasslöfestivsalen och att vi arrangerar Musikfesten under Viva! Karlskrona även i år. Vi dubblerar även antalet Sköna Söndagar på Greven från förra årets fyra till åtta.
Här hittar du aktuell evenemangskalender.